U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Word donateur!

WILT U DONEREN, LEES DAN HET VOLGENDE!

 

Beste (toekomstige) donateur,

 

2013 was een bijzonder jaar voor Radio Tulipa TV.

In september van dat jaar was het namelijk 45 jaar geleden dat de huisomroep van Ziekenhuis Amstelland is opgericht. Onze naam is afgeleid van wat in 1968 het Nicolaas Tulp ziekenhuis heette. Er is veel gebeurd in deze 45 jaar. Zo organiseren wij niet alleen vier avonden per week een live muziekprogramma voor de patiënten en medewerkers, ook wordt er wekelijks technische ondersteuning gegeven bij de kerkdienst. Daarnaast zijn wij aanwezig voor verslaglegging van de intocht van Sinterklaas en wordt er tijdens de Kerst een speciale uitzending verzorgd. Op dit moment bestaat de groep vrijwilligers uit 24 personen. Als team zorgen wij voor een stukje ontspanning en een luisterend oor voor de patiënten. Dit gebeurt door het ophalen van muzikale verzoeknummers bij de patiënten, die dan vervolgens gedraaid worden en in sommige gevallen ook via beeld getoond worden.

 

Waarom vertellen we u dit allemaal?

U kunt zich voorstellen dat wij graag alle muzikale verzoeknummers van de patiënten willen draaien en/of laten zien. Dit kunnen hele uiteenlopende verzoeknummers zijn, en dan is er een groot assortiment van cd’s en dvd’s nodig. Het kost geld om dat aan te schaffen. Ook het gebruik van modernere (online) diensten brengt kosten met zich mee. Geld dat wij als vrijwillige instelling niet hebben en waarvoor wij dus volledig afhankelijk zijn van giften en donaties. Nu leek het ons een aardig idee om u, als eenmalige (of wellicht toekomstig vaste) donateur, een symbolische bijdrage van €5,00 te vragen voor de uitbreiding van onze muziekcollectie. Symbolisch €5,00 in verband met het aankomend 50-jarig jubileum, echter elke bijdrage (hoger of lager) is uiteraard meer dan welkom!

 

Belangrijk om te weten:

Radio Tulipa TV is als stichting onafhankelijk. De organisatie ontvangt geen subsidies van de overheid en maakt ook geen reclame. Reclame uitingen tijdens onze  uitzendingen zijn niet toegestaan, maar we kunnen u wel bedanken op deze site, als u daarmee akkoord gaat. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

 

Mogen wij op uw steun rekenen?

U kunt uw bijdrage overmaken op ons bankrekeningnummer

  • IBAN: NL86 ABNA 0545541174
  • ten name van Stichting Radio Tulipa
  • te Amstelveen
  • onder vermelding van Donatie.

Bij voorbaat onze hartelijke dank, ook namens de patiënten van Ziekenhuis Amstelland.

 

Met vriendelijke groet,

 

Radio Tulipa TV 

Wijnand Mul, Voorzitter